• knorrie
  • Kenk2
  • kenk5

Disclaimer


Hoewel Knor en Knalpot Giesbeek de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet die informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan die informatie geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze website, kan aan verandering onderhevig zijn. De informatie in deze website wordt, tijdens de carnavals periode, bijna dagelijks aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. 

Tijdens het betreden van onze openbare en besloten activiteiten worden er foto's gemaakt.
Vanwege de wet op de privacy (AVG) zijn wij genoodzaakt u te informeren dat deze foto's gebruikt kunnen worden op onze website, social media en/of promotionele doeleinden.
Bij het betreden van deze openbare/besloten activiteiten geeft u automatisch toestemming deze foto's te mogen gebruiken, Indien u hier geen prijs op stelt verzoeken wij u niet deel te nemen aan de activiteiten welke georganiseerd worden.

Knor en Knalpot Giesbeek zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website. Knor en Knalpot is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Knor en Knalpot behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.